Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за задни стъкла?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за задни стъкла?

Колеги, от другата тема разбрах как да си разглобя корите на задните врати, обаче мен ме интересува нещо, за което не намерих инфо с търсачката или просто няма, намерих си задно и задни странични стъкла, които са фабрично тонирани. За задното е ясно - карам го в Кобра и за 20лв. аз съм човека, обаче страничните ще си ги правя сам! От тук идва въпроса ми дали ще станат при положение, че моята е със задни ел. стъкла, а тези от която са свалени не са ел.???(в смисъл да не се набутвам за нещо което няма да стане) И дали някой е сменял задни стъкла, ако може малко повече инфо, за да мога да се справя по лесно и бързо!!! Благодаря на всички предварително!
    Last edited by търтей; d.m.y г., 16:09.

Абе и никой няма да помогне, аааа???

Comment

Нямат разлика,механично и ел.
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

нали снощи и аз ти казах бе споко зимай па шеги правиме
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

А фабрично тонирани стъкла за предните врати има ли ?
          Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
            А фабрично тонирани стъкла за предните врати има ли ?
            На тая която я гледах не е с тонирани фабрично отпред, и мисля, че за 156 няма такива, а пък и където те спрат там ще те глобяват, защото доколкото знам трябва да си е записано в талона, че стъклата отпред са тонирани от производителя!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
              На тая която я гледах не е с тонирани фабрично отпред, и мисля, че за 156 няма такива, а пък и където те спрат там ще те глобяват, защото доколкото знам трябва да си е записано в талона, че стъклата отпред са тонирани от производителя!!!
              за талона си прав,ама нека чопли с пръсти и нека прави квото ще.казваш че така е вкарана и увърташ да разбереш отде можеш да си извадиш документ и готово

Comment

Ами не се ли вадеше документ, че се ползва за инкасо колата, за да караш със съмни джамове?
                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

май имаше нещо че може да отидеш в полицията и да тиги затъмнат те с машина и с документ и такса от 60лв за годината можеш да караш,но несъм сигурен може само слухове даса

Comment

Re

Здравейте,

Ще използвам темата на колегата да питам и аз нещо. Някои може ли да ми каже как се свалят машинките за ел стъклата на задните врати? Корите разбрах как се свалят вече
                    2.0 TS

Comment

re

Само Неволята ми отговори Свалих си машинките на ел стъклата отворих ги, оправих ги и сега си работят перфектно. Ако някои има въпроси как става работата може да пита вече имам опит.
                      2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Huliganin Покажи съобщение
                        Само Неволята ми отговори Свалих си машинките на ел стъклата отворих ги, оправих ги и сега си работят перфектно. Ако някои има въпроси как става работата може да пита вече имам опит.
                        за съжаление колега когато никой нее правил такова нещо несподеля и както ти казваш неволята учи

Comment

Първоначално публикувано от Huliganin Покажи съобщение
                          ако не е неволията да сме изгнили по сервизите колега
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                            ако не е неволията да сме изгнили по сервизите колега
                            мада така е

Comment

Working...
                            X